L’EFAC s’emporta la Copa

28-08-2016
Actualitzat: 29-08-2016 10:19
  • L’EFAC s’emporta la Copa

L’EFAC es va imposar 1-7 per emportar-se el trofeu Ciutat de Mollerussa davant de l’equip local. El Mollerussa, que actualment juga a Segona Catalana, no va tenir cap opció davant d’un EFAC que fa una temporada que juga a Primera Catalana.

Malgrat la diferència de nivell entre els equips, el Mollerussa es va defensar de manera titànica durant la primera meitat, però no va poder fer res quan l’EFAC va començar a fer canvis.

El partit va començar força igualat, però al minut 14, Óscar va inaugurar el marcador després de rematar una bona centrada de Pol. Abans d’acabar la segona meitat, Enric va enviar la pilota al fons de la xarxa després d’una gran jugada col·lectiva i va establir el 2-0, resultat amb el qual s’arribaria al descans.

La tònica a la segona meitat va ser completament diferent. El Mollerussa es va resignar i l’EFAC ho va aprofitar per golejar a plaer. Després del descans, el Mollerussa va voler donar minuts als juvenils, mentre que l’EFAC tenia encara jugadors del primer equip a la banqueta que van revolucionar el partit. Va destacar Chipi, que tot just sortir va marcar el 0-3, i en pocs minuts va arribar un altre gol del davanter Enric (0-4). Els locals continuaven desapareguts i Chipi ho va aprofitar per apuntar-se el segon gol personal (0-5).

El millor moment del Mollerussa va venir quan Perera va marcar el gol per als seus, després d’una vistosa vaselina (1-5). Abans d’acabar el partit, hi va haver temps perquè l’EFAC tanqués la golejada amb dos gols més d’Óscar, que va firmar un hat-trick, i va tancar així la voluminosa golejada (1-7).

L’EFAC es va emportar, així, el trofeu Ciutat de Mollerussa cap a Almacelles.