redacci
09-05-2016
Actualitzat: 09-05-2016 10:09
  • L’ICG, subcampió estatal

L’equip infantil de l’ICG Software Lleida es va proclamar ahir subcampió d’Espanya d’hoquei sobre patins al perdre la final davant de l’Arenys de Munt per 1-5, un èxit que li dóna la classificació per poder disputar, per primera vegada en la seua història, el Campionat d’Europa sub-17, que es jugarà el proper mes d’octubre a Blanes.

El combinat lleidatà es va plantar a la gran final després de golejar els rivals en les rondes prèvies. En la lligueta es va desfer del Rivas madrileny (3-0), del Rochapea navarrès (9-1) i de l’Oviedo (11-2), per després eliminar tot un Liceo (4-0) a les semifinals.

En la lluita pel títol, els llistats es van avançar en el marcador als tres minuts de joc amb un gol de penal de Sergi Folguera, fill del tècnic del primer equip, però l’Arenys, el gran favorit, va reaccionar i va arribar al descans amb un avantatge d’1-4, que pràcticament va sentenciar el títol. L’equip l’integren Pol Besora, Pau Artigas, Sergi Duch, Isaac Jones, Pol Mestres, Jordi Badia, Pol Besolí, Sergi Folguera i Dani Alsina.

D’altra banda, l’equip benjamí es va classificar també per disputar el Campionat de Catalunya de Riudoms.