Lo Caragol Lleida debuta amb triomf a la pista del Sant Cugat

22-09-2015
Actualitzat: 25-09-2015 12:55
  • Lo Caragol Lleida debuta amb triomf a la pista del Sant Cugat

El Futsal Restaurant Lo Caragol Lleida es va estrenar amb una victòria de mèrit en la Tercera divisió Nacional de futbol sala. Els lleidatans, debutants en la categoria, igual que el FS Linyola Aldhara Fagavi, van vèncer diumenge a la pista del Sant Cugat, un dels favorits a l'ascens, per 6-7. El Linyola, per la seua part, també va guanyar en la primera jornada. En el seu cas per 8-6 davant de l'Esportiu Alhleña de l'Hospitalet.

Lo Caragol es va mostrar superior a l'equip barceloní. Malgrat que al descans es va arribar amb avantatge del Sant Cugat per 3-1, els lleidatans van malgastar nombroses ocasions, a més d'estavellar tres pilotes al pal. L'equip es va mostrar més encertat a la represa i, en sis minuts, ja havia capgirat el marcador (3-5) i va arribar als últims quatre minuts amb avantatge 5-6. L'equip local va empatar (6-6) però, a falta de dos minuts, Lo Caragol va marcar el definitiu 6-7. El capità de l'equip, Cristian Pulido, va marcar tres gols. Diumenge rebran al pavelló dels Magraners el Gràcia FS (12.00) i el Linyola visita dissabte l'Hospitalet.