Massa errors de l'Associació

25-01-2015
  • Massa errors de l'Associació

L'Associació Lleidatana va perdre ahir una bona ocasió de distanciar-se dels llocs de descens, després de caure a l'Onze de Setembre davant de l'Elda d'Alacant per un sol gol de diferència (31-32). Un partit igualat, que es va decidir en els últims minuts i en el qual els petits detalls van ser determinants.

L'equip de Marija Zanko buscava donar continuïtat al joc mostrat a la Roca, on es va imposar amb claredat en una excel·lent segona meitat. Ofensivament ho va aconseguir, però defensivament es va quedar a un pas. Les alacantines, com explicaria posteriorment el seu entrenador, José Rizo, van anar al límit de les seues possibilitats. Ho van donar tot, van mostrar tot el seu potencial i es van emportar un triomf que les col·loca en quarta posició, amb la central Gabaldón de valedora.

L'encontre va arrancar amb parcials molt ajustats i així es va mantenir fins al final. La defensa 6:0 plantejada per les lleidatanes no va aconseguir frenar els atacs de les jugadores alacantines, de manera que els dos equips es van intercanviar gols fins al descans (15-15).

Tot es va mantenir igual a la segona meitat, fins que es va arribar al tram decisiu del matx, en què l'Elda va aconseguir trencar aquesta dinàmica i posar-se dos gols a dalt en el marcador (27-29). Una diferència que ni l'encert d'Emma Precup en atac (12 gols) ni les ganes de tot l'equip no van aconseguir retallar.

Els petits detalls decidien, com la precipitació en algunes accions o un penal fallat. Així es va escapar el partit. Ara toquen dos rivals de nivell (Puchi i Múrcia) i després, aturada de dos setmanes.

trenca la dinàmica

L'Elda va obtenir dos gols d'avantatge en el tram final impossibles de remuntar per a les lleidatanes