Més de 400 atletes en el Correpoma de Barbens

04-10-2015
Actualitzat: 05-10-2015 16:18
  • Més de 400 atletes en el Correpoma de Barbens

Pol Fernández i la juvenil Núria Tilló, tots dos de la Joventut Atlètica d'Arbeca, van ser els més ràpids ahir en la Milla de Barbens - VIII Correpoma, amb 4.40 i 5.24, respectivament, de forma que es van emportar el premi previst pels organitzadors, un pernil. Aquesta vuitena edició d'una prova que ja s'ha convertit en un clàssic, va comptar amb la participació d'uns 430 atletes, repartits en les diferents curses de la jornada.

La victòria en la categoria masculina va ser per al ja citat Pol Fernández, de la JA d'Arbeca, que va estar acompanyat al podi per Josep Cuenca, del Club Tri-4.40, que va firmar un temps de 4.50. La tercera posició va ser per a Raúl Butaci, de l'Esports Querol, amb un registre de 4.55.

En la cursa femenina, la victòria va ser per a Izaro Tellería, del Lleida UA, que va parar el crono en 6.06, amb la segona posició per a Sandra Sarri, de la Tribu de Barbens. La corredora local va fer un temps de 6.24. El tercer calaix del podi va ser per a Marta Canes, de l'Escatxics, amb 6.28, molt a prop de la segona posició. En la categoria de veterans, la primera posició va ser per a Josep Ramon Sanahuja, del 100 x 100 Fondistes Tàrrega (5.03) i la independent Laura Rosell (6.11). En juvenils, els guanyadors van ser Lluís Ropero (Lleida UA) amb 4.40 i l'esmentada Núria Tilló.