Actualitat

Més notícies »

Mollerussa consultarà als veïns quins carrers necessiten més neteja

J.GÓMEZ
13-09-2017

L’ajuntament de Mollerussa tornarà a licitar l’any vinent el servei de neteja pública i ho farà posant una especial atenció a aquells veïns que consideren que els seus carrers no llueixen el que haurien de lluir. I és que l’any 2018 finalitza la concessió amb l’actual adjudicatària, per la qual cosa el consistori aprofitarà per actualitzar les freqüències amb què es netegen algunes zones de la ciutat, que diversos veïns veuen brutes. “Recollirem aquelles aportacions dels veïns a l’hora d’actualitzar les freqüències que no són suficients al contracte actual”, va remarcar l’alcalde, Marc Solsona. El primer edil també va remarcar que el fet que les vies estiguin deteriorades contribueix a fer que la imatge d’aquestes sigui més pobra. Davant d’aquesta situació, va destacar el projecte de millora de carrers i places que començarà a la tardor en vies com ara Santa Cristina o Estrella. També va destacar que, en molts casos, la brutícia és fruit d’actes incívics i, en aquest sentit, va anunciar noves campanyes de sensibilització.

D’altra banda, el primer edil va explicar que també de cara a l’any que ve està previst habilitar a l’ajuntament una Oficina d’Atenció al Ciutadà. L’objectiu d’aquest servei és concentrar en una única àrea les consultes i peticions que facin els veïns de la capital del Pla d’Urgell sense la necessitat de desplaçar-se pels diversos departaments.

Les obres a la nova estació d’autobusos, a punt a l’octubre

Els treballs de construcció de la nova estació d’autobusos, al costat de la de trens, finalitzaran previsiblement a l’octubre. En aquest sentit, va informar que ja s’ha sol·licitat a l’Autoritat Territorial de Mobilitat de l’àrea de Lleida la possibilitat d’habilitar una parada per a les rutes que ho permetin a la carretera de Torregrossa, on s’habilita l’estació de manera provisional per la Fira de Sant Josep. També va dir que s’està estudiant una altra parada en una altra zona de la ciutat per a altres rutes. Així mateix, el primer edil va assegurar que durant aquesta setmana el consistori es reunirà amb Adif amb l’objectiu de desbloquejar el projecte que permetrà que l’actual edifici de l’estació de trens passi a mans municipals i sigui seu d’activitats socials.

Comparteix

També t'interessarà

Agenda

febrer

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Enquesta

Creus que s'hauria d'impedir el transfuguisme per llei?