Actualitat

Notícia de canal

Obre la preinscripció de 'L'estiu és teu'

Ja pots valorar aquest article amb Dropcoin
SEGREcom
28-03-2014

L'ajuntament de Lleida manté aquest 2014 l'oferta per a les activitats infantils d'estiu, amb 3.300 places repartides entre els programes Estiu de Petits (dirigit a nens d'1 a 3 anys), Estiu de Joc (per a escolars de 3 a 11 anys) i Esportmania (campus esportius per a nens de 4 a 14 anys), i congela els preus tant de les activitats com del servei de menjador. La preinscripció obrirà el dimarts vinent 1 d'abril i podrà fer-se en línia al web www.paeria.es.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb els regidors Jesús Castillo i Txema Alonso, van presentar ahir els tres programes estiuencs. Una de les novetats d'aquest any és la introducció de l'anglès en el desenvolupament de les activitats esportives d'Esportmania. "És una aposta clara per la formació integral dels nens", va afirmar Ros. A més, aquest any també s'hi sumen esports com el triatló, el socorrisme aquàtic, el tenis, el rugbi o el corfbol, entre altres.

La preinscripció per a totes les activitats s'inicia l'1 d'abril i romandrà oberta fins al dia 11 del mateix mes. El regidor d'Educació i Infància, Jesús Castillo, va explicar que pot fer-se telemàticament a través del web de la Paeria, des de casa o als ordinadors disponibles en els espais municipals.

Castillo va afirmar que l'objectiu és oferir una alternativa educativa per a les famílies que faciliti la conciliació i va afegir que en edicions anteriors s'ha adequat l'oferta i la demanda, amb la majoria de places ocupades.

preus congelats

La Paeria manté els preus de l'any anterior, tant per a les activitats com per al menjador

Dóna suport a Lleida.com fent una aportació amb Dropcoin. Moltes gràcies!

Ja podeu ajudar al projecte Lleida.com valorant econòmicament els continguts. Si us han servit d’ajuda, us han donat un valor concret o una informació que no teníeu, podeu aportar quantitats que van dels 0,10 € als 2 €, quantitats petites, assumibles i assequibles per a tothom.

En definitiva, com si es tractés d’un sistema de micropagaments amb la confiança de la plataforma Dropcoin (Muy Interesante, JotDown, Politikon o Lacaffe).

Ens ajudeu? Feu una sonora aportació al projecte!

L’equip de Lleida.com

Comparteix

També t'interessarà

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

Enquesta

A qui votareu a les eleccions del 27-S?