redacció
20-02-2017
Actualitzat: 20-02-2017 9:39
  • Participació rècord a la Mitja Marató de Balaguer

La Mitja Marató de Balaguer va establir un nou rècord de participació, ahir, amb més de 1.000 inscrits en les seues diferents proves. A banda de la mitja marató i les curses de 10 i 5 km, dissabte es va disputar una Diada Atlètica en què van participar 200 nens. Una de les novetats d’aquesta edició va ser el retorn punt de sortida a la plaça del Mercadal. Sancho Ayala (Fondistes del Solsonès) i Esther Farré (Fondistes Cervera) es van proclamar campions en la prova reina. Van completar el podi Joan Prats (Pedala.cat) i David Jordan (Pedala.cat), en categoria masculina, i Adriana Daza (ind.) i Anna Artal (CE Sant Julià), en la femenina. En la prova de 10 km, els guanyadors van ser Marc Castán (Atlètic Oroel El Cisne), Pol Fernández (Logiesport) i Pol Vaqué (AE Ekke). Rosamari Carulla (Logiesport-la Guineu), Aurea Arce (CA Borges) i Maria García (Amics Atletisme Andorra) van ser les més ràpides en categoria femenina. Finalment, en la prova curta (5 km), Guillem Farran (Aspros), Sergi Nunes (Runners Balaguer) i Agustí Codina (Trasserra Sibis Advocats Manresa) van ser els guanyadors en categoria masculina, i Laia Resa (Xafatolls), Natàlia Bernat (Runners Balaguer) i Patricia Ayala (ind.), en femenina.

La Mitja Marató de Balaguer dóna el tret de sortida a la nova temporada del circuit Mitges de Ponent, que tindrà la seua segona cita el 7 de maig a la Mitja Marató de Tàrrega.