Perilla la permanència

29-05-2016
Actualitzat: 29-05-2016 10:15
  • Perilla la permanència

A l’ICG Lleida li tocarà patir fins a l’última jornada per assegurar-se un any més la presència a l’OK Lliga. I tot perquè ahir va perdre a Igualada (3-2), a l’últim minut, un partit que dominava des de l’inici de la segona part. Ara els d’Albert Folguera, que van tornar a queixar-se de l’actuació arbitral, sobretot en el criteri de les faltes en els minuts finals, es mantenen fora del descens, però amb els mateixos punts que el Lloret, que ahir va empatar amb el Cerceda (1-1) a casa; amb dos d’avantatge sobre l’Alcoi, que va vèncer a la pista del Noia (4-5), i tres sobre el Shum Maçanet, que ja no pot atrapar-los.

Davant d’aquesta situació, i gràcies que té l’average a favor amb els dos equips, l’ICG en té prou amb un empat en l’última jornada per aconseguir la permanència a l’OK, independentment del que facin els seus rivals directes, una empresa que no serà gens fàcil perquè davant tindrà el campió de Lliga, el Barça.

El partit a les Comes es va fer costerut molt aviat, ja que Vives va aconseguir batre Lluís Tomàs als tres minuts. Van respondre els llistats amb l’empat aconseguit per Andreu Tomàs, el seu golejador, en el minut 7 (1-1), marcador que es va mantenir fins al descans, malgrat que Rodero va estavellar una bola al pal.

A la represa, de nou Andreu Tomàs va superar Deitg i va posar en avantatge l’ICG, però Bars, quatre minuts després, va restablir la igualada. Els llistats van tenir clares ocasions per tornar a avançar-se, però va ser l’Igualada, que va errar fins i tot un penal, el que va sentenciar amb una gran jugada de l’internacional Baliu a minut i mig per al final.