redacci
31-05-2016
Actualitzat: 31-05-2016 12:24
  • Prop de vuitanta pilots a l’Estatal de Mollerussa

El Parc de la Serra de Mollerussa allotjarà aquest cap de setmana vinent la quarta prova puntuable per al Campionat d’Espanya d’autocròs, valedor també per al Català i que ja compta amb una inscripció de 77 pilots procedents de diferents punts d’Espanya, com Galícia, País Basc i Castella i Lleó, segons va explicar ahir el director de cursa i membre de l’Escuderia Mollerussa, Toni Castillón, que va destacar en aquest sentit que la prova del Pla d’Urgell és la més antiga que figura actualment al calendari estatal.

La carrera tornarà a comptar amb sis categories: Divisió I, Divisió II i Off-road referent a la disciplina de turismes, mentre que els monoplaces estaran repartits entre la Divisió III, Car-Cross i Júnior Cross, categoria aquesta última en la qual competiran sis joves pilots d’entre 13 i 17 anys.

Així mateix, també va voler destacar la important presència de corredors de l’Escuderia Mollerussa, organitzador de l’esdeveniment i que tindrà en aquesta ocasió catorze representants a la línia de sortida, molts dels quals competint pel podi.

El campionat començarà dissabte amb els entrenaments oficials, així com la primera mànega de les sèries classificatòries fixada a la tarda. Diumenge, a partir de les 09.00 hores, tindrà lloc la segona mànega classificatòria i a les 12.30 començaran les finals de totes les categories.