redacció
03-05-2017
Actualitzat: 03-05-2017 12:18
  • Ramona Gabriel ja és segona en la general de la Titan Desert

La ciclista lleidatana Ramona Gabriel ha ascendit a la segona posició de la classificació general de la Titan Desert, després de finalitzar ahir segona en la tercera etapa, amb sortida i arribada a Merzouga i un recorregut de 103 quilòmetres. La ciclista de Ponts, actual campiona de la Titan Desert, prova considerada el Dakar de les bicicletes, va acabar tercera en la primera etapa i va guanyar la segona. La líder de la competició és Anna Ramírez, campiona de la prova el 2015, que es va imposar aquest dimarts amb autoritat en l’etapa i avantatja ara en més de 48 minuts Ramona Gabriel en la general.

Avui dimecres es disputa la quarta etapa, que és marató, per la qual cosa al final de la jornada els participants hauran de dormir al desert, sense cap tipus d’assistència. Quant a la categoria masculina Roberto Bou es va imposar aquest dimarts en l’etapa i se situa líder de la general.