Rècord de participants a la Duatló Popular d'Alpicat

22-01-2018
Actualitzat: 22-01-2018 10:40
  • Rècord de participants a la Duatló Popular d'Alpicat

La Duatló Popular d’Alpicat va comptar ahir amb 532 esportistes que van prendre la sortida de la prova, la qual cosa representa tot un rècord de participació de la competició. Christian Cruz i Helena Isanta van ser els guanyadors de la prova llarga, on el doble medallista olímpic Sergi Escobar va ser segon. En la distància curta, es van imposar Jan Castellón i Anna Onieva.

La prova va comptar amb dos circuits, el primer de sis quilòmetres de carrera atlètica i catorze de BTT, i el segon d’1,8 quilòmetres de carrera atlètica i sis de BTT.

En la prova llarga, Christian Cruz (Esterri Bikes) es va imposar amb un temps de 1.00.01. El segon lloc va ser per a Sergi Escobar (CE Speed Republik), doble medallista olímpic i campió del món de ciclisme en pista, que va parar el cronòmetre en 1.00.52. El tercer a arribar va ser Andrés Zapater (CC Saidí) amb 1.03.16. En categoria femenina, la guanyadora Helena Isanta (Esterri Bikes) va registrar un temps de 1.16.36, seguida per Núria Duch (Tri 4.4. Multibike Lleida), segona amb un temps de 1.17.29, i Alba Bellostas, del mateix club, que va completar el recorregut en 1.19.34.

Pel que fa al circuit curt, el més ràpid a l’apartat masculí va ser l’atleta local Jan Castellón (Tri 4.40 Multibike Lleida), amb un temps de 21.34, seguit pel seu company de club Marc Esteban, que va ser segon amb 21.49, i l’independent Josep Latorre, que va parar el cronòmetre en 21.59. En categoria femenina, la millor va ser Anna Onieva (Tri 4.40 Multibike Lleida) amb un registre de 23.16, que es va imposar a Zoe Escobar (Cokotrilos Speed Republik), filla de Sergi Escobar, amb un temps de 22.22, i la independent Isabel Bellostres, que va ser tercera completant el recorregut en un temps de 25.34.

Tots els participants van rebre com a obsequi una samarreta, en una jornada festiva que es va poder seguir en directe per Alpicat Ràdio, que va oferir un programa especial. A més, la jornada va estar amenitzada pel grup de batucada Els Granotes.