redacció
21-03-2017
Actualitzat: 21-03-2017 10:58
  • Tercera medalla per a Paula Juste i Ferran Julià voreja el podi a l'Estatal de natació

La lleidatana Paula Juste va pujar per tercera jornada consecutiva al podi del Campionat d’Espanya infantil i júnior de natació d’hivern que es disputa a Gijón. La nadadora del Club Natació Lleida es va penjar la medalla de plata en la prova dels 200 metres lliures infantil, la segona en el torneig després de la que va aconseguir a la jornada inaugural en els 100 esquena, sense oblidar el bronze de diumenge en els 200 braça. La seua companya de club Cristina García, que va ser plata en la jornada inaugural en els 100 esquena júnior, va estar a prop de penjar-se la segona medalla, però al final es va haver de conformar amb la quarta posició en els 200 de la mateixa disciplina. Roger Miret, també del CN Lleida, va firmar el novè lloc en els 200 estils i el dotzè en els 200 papallona.

Per la seua banda, l’altra promesa lleidatana, Ferran Julià, que competeix en júniors, va estar també molt a prop de tornar a pujar al podi, com ja va fer dissabte amb el subcampionat de 1.500. El nadador del CN Cervera va ser quart en els 400 lliures i es va quedar a únicament una dècima de la medalla, millorant la seua marca personal (3:58.19). També va fregar el podi Guillem Masjuan, que va ser quart en els 200 estils júnior (2.11.29), mentre que Laia Torra va ser novena en els 200 lliures infantil (2.10.51) i Núria Caldera, 15 júniors en 200 esquena (2:27.19).