Títol per a l'Athletic Almacelles en el temps afegit

19-06-2017
Actualitzat: 19-06-2017 10:37
  • Títol per a l'Athletic Almacelles en el temps afegit

L’Athletic Almacelles va aconseguir emportar-se el Pepito Esteve al vèncer per 1-2 el Bellcairenc en un partit molt igualat en què els dos equips haurien pogut acabar guanyant. Va començar el matx amb ocasions per als dos conjunts, tot i que va ser el Bellcairenc el que va tenir més sort de cara a barraca a l’aconseguir el primer gol al minut 9 amb un llançament imparable que va entrar per l’escaire de la meta de l’equip del Segrià. Malgrat el gol, es va mantenir la igualtat entre els dos equips amb un Athletic Almacelles que seguia creant ocasions encara que sense sort per transformar en gol les arribades a l’àrea rival. El Bellcairenc va tenir occasió per ampliar l’avantatge, però la fusta va impedir que pugés el segon gol per als de la Noguera.

Poc abans del descans, l’Athletic Almacelles va tenir fins a dos ocasions consecutives per marcar però, de nou, la falta de punteria va condemnar els del Segrià a enfilar el camí dels vestidors amb l’1-0 a favor del Bellcairenc.

A la represa, l’Athletic Almacelles va sortir amb més decisió que els rivals, fet que es va traduir en un nombre més elevat d’ocasions per als d’Adrià Ortiz. Després de fallar tres ocasions molt clares, el conjunt del Segrià va aconseguir, al minut 56, marcar el gol de l’empat.

Amb l’1-1, els porters van passar a protagonitzar l’encontre amb diverses accions destacables que evitaven que cap dels dos equips es posés al davant. Amb el pas dels minuts, el partit va anar deixant les ocasions per passar a un joc més físic. Finalment, quan els aficionats es preparaven per als penals, l’Athletic Almacelles va obrar la remuntada amb un gol al temps afegit que els donava la victòria per 1-2.