Victòria de prestigi del Borges davant el Martinenc

JAN
19-02-2018
Actualitzat: 19-02-2018 9:59
  • Victòria de prestigi del Borges davant el Martinenc

Després de tres derrotes consecutives, el Borges va aconseguir una victòria de prestigi davant d’un dels aspirants a l’ascens, el Martinenc. Els de les Garrigues es van trobar amb un gol en contra tot just començar però amb un gran treball des de la pissarra del tècnic van aconseguir remuntar a la segona part (3-1).

El partit va començar de molt respecte entre els dos equips però quan encara cap dels dos no havia mostrat les seues intencions, Miki Poveda va fer pujar el 0-1 al marcador en el minut 7. Després del gol, el Borges es va quedar a mercè del Martinenc, que controlava la pilota però no arribava a la porteria de Xammar. Però la reacció local no tardaria.

Van començar a arribar els contraatacs del Borges i al minut 14, després d’un córner, Joel va centrar perquè Montoy empatés amb una gran volea que es va colar per l’escaire de la porteria de Barragán (1-1). Amb el marcador equilibrat només hi va haver un equip sobre el camp. El Borges va gaudir de nombroses ocasions per tombar el marcador abans del descans als peus de Joel, Montoy i Gerard. Encara que la més clara va ser una doble d’Aitor i Torné que primer va aturar Barragán i va acabar fora quan ja es cantava el gol. Per la seua part, el Martinenc només va inquietar en un córner al llindar del descans en una primera meitat de clar color local. El partit va seguir la mateixa tònica després del pas pels vestidors. Els blancs continuaven dominant i Torné i Montoy buscaven el gol amb insistència. Fins que en una jugada d’estratègia, Montoy va fer pujar el 2-1.

Havia passat una hora de partit i el Martinenc no creava perill. Només un tímid xut de Garros va permetre a Xammar tocar la pilota. Per la seua part, el Borges va sentenciar amb el segon gol de Montoy en un ràpid contraatac (3-1). A falta de deu minuts per al final, el Martinenc es va despertar i va tenir un parell d’ocasions per retallar distàncies però entre Xammar i la defensa van aconseguir mantenir la victòria. Al final, victòria dels homes de Joan Roca que hauria pogut ser més àmplia en un gran partit del Borges contra un desconegut Martinenc.