Actualitat

Més notícies »

‘Wonderstruck’, del director Todd Haynes, emociona el segon dia de Canes

redacció
19-05-2017

Les pel·lícules Nelyubov –desde Rusia sin amor–, dirigida per Andrey Zvyagintsev, i Wonderstruck, per Todd Haynes (director de Carol),es van presentar ahir a la competició del Festival Internacional de Canes, un certamen que celebra la setantena edició i que omplirà la ciutat de cine independent durant els propers nou dies.

El director Todd Haynes va aconseguir emocionar els espectadors amb un film per a tota la família que homenatja la infantesa i allò tàctil davant del món digital d’avui dia. Protagonitzada pels nens Millicent Simmonds i Oakes Fegley al costat de les actrius Julianne Moore i Michelle Williams amb papers secundaris, la pel·lícula narra dos històries paral·leles interconnectades de dos nens problemàtics que van nàixer en èpoques diferents.

D’altra banda, la pel·lícula Un beau soleil intérieur, dirigida per Claire Denis, va obrir la Quinzena de Realitzadors, una secció independent del festival. La intèrpret francesa Juliette Binoche es va guanyar el favor i els somriures del públic gràcies a la seua capacitat vertiginosa per passar del riure al plor durant l’actuació, en la qual representa una artista vulnerable de mitjana edat que, malgrat nombrosos intents fallits per trobar parella, no cessa en la recerca de l’amor.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta