Avís legal

Tel: 601 755 127
The 7th Gate
The 7th Gate C/. Antoni Solé, 22 · 25001 LLEIDA · Tel: 601 755 127
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web The 7th Gate —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de The 7th Gate , bé de societats del grup al qual The 7th Gate pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web The 7th Gate és propietat exclusiva de The 7th Gate i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web The 7th Gate és de The 7th Gate o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de The 7th Gate o dels seus proveïdors.

The 7th Gate i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de The 7th Gate són marques protegides per The 7th Gate . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de The 7th Gate (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de The 7th Gate constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

The 7th Gate es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, The 7th Gate es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de The 7th Gate com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i The 7th Gate no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. The 7th Gate no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de The 7th Gate .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que The 7th Gate inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que The 7th Gate no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a The 7th Gate no implica que The 7th Gate l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de The 7th Gate es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup The 7th Gate.

The 7th Gate exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de The 7th Gate o de webs de tercers.

The 7th Gate no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de The 7th Gate.

El contingut del web de The 7th Gate únicament és aplicable a territori espanyol.

The 7th Gate garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de The 7th Gate. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de The 7th Gate , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de The 7th Gate enviant un e-mail a: info@7gate.es

© The 7th Gate · Tots els drets reservats · Avís legal ·
The 7th Gate C/. Antoni Solé, 22 · 25001 LLEIDA · Tel: 601 755 127