Avís legal

Tel: 977 114 502
ACTICONSULTING Passeig Misericordia, 51 · 43205 REUS, Tarragona · Tel: 977 114 502
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web ACTICONSULTING —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de ACTICONSULTING , bé de societats del grup al qual ACTICONSULTING pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web ACTICONSULTING és propietat exclusiva de ACTICONSULTING i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web ACTICONSULTING és de ACTICONSULTING o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de ACTICONSULTING o dels seus proveïdors.

ACTICONSULTING i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de ACTICONSULTING són marques protegides per ACTICONSULTING . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de ACTICONSULTING (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de ACTICONSULTING constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

ACTICONSULTING es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, ACTICONSULTING es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de ACTICONSULTING com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i ACTICONSULTING no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. ACTICONSULTING no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de ACTICONSULTING .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que ACTICONSULTING inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que ACTICONSULTING no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a ACTICONSULTING no implica que ACTICONSULTING l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de ACTICONSULTING es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup ACTICONSULTING.

ACTICONSULTING exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de ACTICONSULTING o de webs de tercers.

ACTICONSULTING no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de ACTICONSULTING.

El contingut del web de ACTICONSULTING únicament és aplicable a territori espanyol.

ACTICONSULTING garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de ACTICONSULTING. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de ACTICONSULTING , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de ACTICONSULTING enviant un e-mail a: info@acticonsulting.cat

© ACTICONSULTING · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ACTICONSULTING Passeig Misericordia, 51 · 43205 REUS, Tarragona · Tel: 977 114 502