Avís legal

Tel: 973 20 10 00
AGUSTÍ MESTRE S.A. Ctra. LL-11 Km. 11 · 25001 LLEIDA · Tel: 973 20 10 00

Avís legal

Tots els continguts del lloc web AGUSTÍ MESTRE S.A. —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de AGUSTÍ MESTRE S.A. , bé de societats del grup al qual AGUSTÍ MESTRE S.A. pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web AGUSTÍ MESTRE S.A. és propietat exclusiva de AGUSTÍ MESTRE S.A. i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web AGUSTÍ MESTRE S.A. és de AGUSTÍ MESTRE S.A. o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de AGUSTÍ MESTRE S.A. o dels seus proveïdors.

AGUSTÍ MESTRE S.A. i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de AGUSTÍ MESTRE S.A. són marques protegides per AGUSTÍ MESTRE S.A. . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de AGUSTÍ MESTRE S.A. (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de AGUSTÍ MESTRE S.A. constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

AGUSTÍ MESTRE S.A. es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, AGUSTÍ MESTRE S.A. es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de AGUSTÍ MESTRE S.A. com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i AGUSTÍ MESTRE S.A. no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. AGUSTÍ MESTRE S.A. no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de AGUSTÍ MESTRE S.A. .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que AGUSTÍ MESTRE S.A. inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que AGUSTÍ MESTRE S.A. no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a AGUSTÍ MESTRE S.A. no implica que AGUSTÍ MESTRE S.A. l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de AGUSTÍ MESTRE S.A. es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup AGUSTÍ MESTRE S.A..

AGUSTÍ MESTRE S.A. exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de AGUSTÍ MESTRE S.A. o de webs de tercers.

AGUSTÍ MESTRE S.A. no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de AGUSTÍ MESTRE S.A..

El contingut del web de AGUSTÍ MESTRE S.A. únicament és aplicable a territori espanyol.

AGUSTÍ MESTRE S.A. garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de AGUSTÍ MESTRE S.A.. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de AGUSTÍ MESTRE S.A. , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de AGUSTÍ MESTRE S.A. enviant un e-mail a: jmestre@agustimestre.com

© Agustí Mestre · Tots els drets reservats · Avís legal ·
AGUSTÍ MESTRE S.A. Ctra. LL-11 Km. 11 · 25001 LLEIDA · Tel: 973 20 10 00