Avís legal

Tel: 973 751 654 - 609 074 536
Andreu Parquets
ANDREU PARQUETS Plaça. Dr. Seres, 7 · 25131 TORRE-SERONA, Lleida · Tel: 973 751 654 - 609 074 536
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web ANDREU PARQUETS —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de ANDREU PARQUETS , bé de societats del grup al qual ANDREU PARQUETS pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web ANDREU PARQUETS és propietat exclusiva de ANDREU PARQUETS i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web ANDREU PARQUETS és de ANDREU PARQUETS o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de ANDREU PARQUETS o dels seus proveïdors.

ANDREU PARQUETS i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de ANDREU PARQUETS són marques protegides per ANDREU PARQUETS . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de ANDREU PARQUETS (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de ANDREU PARQUETS constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

ANDREU PARQUETS es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, ANDREU PARQUETS es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de ANDREU PARQUETS com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i ANDREU PARQUETS no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. ANDREU PARQUETS no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de ANDREU PARQUETS .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que ANDREU PARQUETS inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que ANDREU PARQUETS no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a ANDREU PARQUETS no implica que ANDREU PARQUETS l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de ANDREU PARQUETS es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup ANDREU PARQUETS.

ANDREU PARQUETS exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de ANDREU PARQUETS o de webs de tercers.

ANDREU PARQUETS no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de ANDREU PARQUETS.

El contingut del web de ANDREU PARQUETS únicament és aplicable a territori espanyol.

ANDREU PARQUETS garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de ANDREU PARQUETS. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de ANDREU PARQUETS , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de ANDREU PARQUETS enviant un e-mail a: andreuparquetssl@telefonica.net

© ANDREU PARQUETS · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ANDREU PARQUETS Plaça. Dr. Seres, 7 · 25131 TORRE-SERONA, Lleida · Tel: 973 751 654 - 609 074 536