Avís legal

Auditori Enric Granados
AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS Pl. Josep Prenafeta, s/n · 25004 LLEIDA · Tel: 973 700 639

Avís legal

Tots els continguts del lloc web AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS , bé de societats del grup al qual AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS és propietat exclusiva de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS és de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS o dels seus proveïdors.

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS són marques protegides per AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS no implica que AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS.

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS o de webs de tercers.

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS.

El contingut del web de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS únicament és aplicable a territori espanyol.

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS enviant un e-mail a: auditori@paeria.cat

© Auditori Municipal Enric Granados · Tots els drets reservats · Avís legal ·
AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS Pl. Josep Prenafeta, s/n · 25004 LLEIDA · Tel: 973 700 639