No s'han trobat resultats, prova amb paraules diferents.

Descripció botiga - PRIORDEI

PRIORDEI es compromet a oferir productes de gran qualitat i al millor preu, amb un bon servei d'atenció al client.

Polítiques d'enviament - PRIORDEI

Tret que s'indiqui el contrari, PRIORDEI envia tots els productes s'envien cada divendres després de rebre la confirmació del pagament de la comanda. Rebràs una notificació si la teva comanda es retarda o cancel·la.

Tarifa base enviamentCost addicional per producte afegit
Provincia de LleidaEUR 4,90EUR 0,34
CatalunyaEUR 4,90EUR 0,34
Altres provínciesEUR 4,90EUR 0,34

Informació fiscal - PRIORDEI

Tots els preus inclouen l'IVA tret que s'especifiqui el contrari durant el procés de compra. Els productes adquirits d'un venedor poden estar subjectes a impostos en determinats països, segons l'adreça d'enviament. Si el producte està subjecte a un impost de venda, l'impost es calcula generalment sobre el preu total de venda de cada producte individualment, incloent les despeses d'enviament i manipulació, d'embolcall per a regal i altres despeses per diferents serveis als quals se'ls resten els possibles descomptes aplicables. Si l'impost es calcula i cobra per separat per als productes comprats a un venedor, l'import dels impostos que aparegui durant el procés de comanda és benvolgut. Els impostos exactes que es cobraran a la teva targeta de crèdit es calculen al moment en què es tramita la teva comanda i apareixeran en la teva notificació de confirmació de comanda.

Privadesa i seguretat - PRIORDEI

Lleida.com entén la teva preocupació per com s'utilitza i comparteix la teva informació personal i t'agraïm la teva confiança en què tractarem les teves dades de forma confidencial. En visitar Lleida.com, acceptes les pràctiques descrites en l'avís de privadesa de Lleida.com.

A més, t'informem que Lleida.com proporcionarà a PRIORDEI informació relacionada amb aquelles transaccions que incloguin algun dels seus productes (inclosos, per exemple, el teu nom, adreça, els productes que compres i l'import de la transacció), i que aquesta informació estarà subjecta a la Política de privadesa del venedor PRIORDEI.

Polítiques de devolució - PRIORDEI

Consulta la Política de devolucions de productes de Lleida.com. Posa't en contacte amb PRIORDEI per sol·licitar un reemborsament o per obtenir informació sobre qualsevol altra política vigent.