Avís legal

Tel: 902 212 140
logo-batalla-cafes-the-art-of-coffee
CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ Pol. Ind. Camí dels Frares Calle C (3a fase), Parcela 69, N-1 · 25191 Lleida · Tel: 902 212 140

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ , bé de societats del grup al qual CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ és propietat exclusiva de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ és de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ o dels seus proveïdors.

CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ són marques protegides per CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ no implica que CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ.

CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ o de webs de tercers.

CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ.

El contingut del web de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ únicament és aplicable a territori espanyol.

CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ enviant un e-mail a: info@cafesbatalla.com

© CAFÉS BATALLA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CAFÉS BATALLA 2000. TARRAZÚ Pol. Ind. Camí dels Frares Calle C (3a fase), Parcela 69, N-1 · 25191 Lleida · Tel: 902 212 140