Avís legal

Tel: 973 237 982
CALÇATS ESPUÑA Avda. Dr. Fleming 11 · 25007 Lleida · Tel: 973 237 982

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CALÇATS ESPUÑA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CALÇATS ESPUÑA , bé de societats del grup al qual CALÇATS ESPUÑA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CALÇATS ESPUÑA és propietat exclusiva de CALÇATS ESPUÑA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CALÇATS ESPUÑA és de CALÇATS ESPUÑA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CALÇATS ESPUÑA o dels seus proveïdors.

CALÇATS ESPUÑA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CALÇATS ESPUÑA són marques protegides per CALÇATS ESPUÑA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CALÇATS ESPUÑA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CALÇATS ESPUÑA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CALÇATS ESPUÑA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CALÇATS ESPUÑA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CALÇATS ESPUÑA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CALÇATS ESPUÑA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CALÇATS ESPUÑA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CALÇATS ESPUÑA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CALÇATS ESPUÑA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CALÇATS ESPUÑA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CALÇATS ESPUÑA no implica que CALÇATS ESPUÑA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CALÇATS ESPUÑA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CALÇATS ESPUÑA.

CALÇATS ESPUÑA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CALÇATS ESPUÑA o de webs de tercers.

CALÇATS ESPUÑA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CALÇATS ESPUÑA.

El contingut del web de CALÇATS ESPUÑA únicament és aplicable a territori espanyol.

CALÇATS ESPUÑA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CALÇATS ESPUÑA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CALÇATS ESPUÑA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CALÇATS ESPUÑA enviant un e-mail a: jordi@sabateriaespunya.com

© CALÇATS ESPUÑA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CALÇATS ESPUÑA Avda. Dr. Fleming 11 · 25007 Lleida · Tel: 973 237 982