Avís legal

Tel: 973 196 161
CASERFRI, S.L. Avda. Vall d'Aran, 1 · 25660 Alcoletge, Lleida · Tel: 973 196 161
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CASERFRI, S.L. —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CASERFRI, S.L. , bé de societats del grup al qual CASERFRI, S.L. pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CASERFRI, S.L. és propietat exclusiva de CASERFRI, S.L. i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CASERFRI, S.L. és de CASERFRI, S.L. o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CASERFRI, S.L. o dels seus proveïdors.

CASERFRI, S.L. i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CASERFRI, S.L. són marques protegides per CASERFRI, S.L. . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CASERFRI, S.L. (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CASERFRI, S.L. constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CASERFRI, S.L. es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CASERFRI, S.L. es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CASERFRI, S.L. com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CASERFRI, S.L. no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CASERFRI, S.L. no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CASERFRI, S.L. .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CASERFRI, S.L. inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CASERFRI, S.L. no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CASERFRI, S.L. no implica que CASERFRI, S.L. l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CASERFRI, S.L. es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CASERFRI, S.L..

CASERFRI, S.L. exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CASERFRI, S.L. o de webs de tercers.

CASERFRI, S.L. no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CASERFRI, S.L..

El contingut del web de CASERFRI, S.L. únicament és aplicable a territori espanyol.

CASERFRI, S.L. garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CASERFRI, S.L.. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CASERFRI, S.L. , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CASERFRI, S.L. enviant un e-mail a: info@caserfri.com

© CASERFRI, S.L. · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CASERFRI, S.L. Avda. Vall d'Aran, 1 · 25660 Alcoletge, Lleida · Tel: 973 196 161