Avís legal

Tel: 973 262 185
Centre d'art La Panera
CENTRE D'ART LA PANERA Pl. de la Panera, 2 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 262 185
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CENTRE D'ART LA PANERA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CENTRE D'ART LA PANERA , bé de societats del grup al qual CENTRE D'ART LA PANERA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CENTRE D'ART LA PANERA és propietat exclusiva de CENTRE D'ART LA PANERA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CENTRE D'ART LA PANERA és de CENTRE D'ART LA PANERA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CENTRE D'ART LA PANERA o dels seus proveïdors.

CENTRE D'ART LA PANERA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CENTRE D'ART LA PANERA són marques protegides per CENTRE D'ART LA PANERA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CENTRE D'ART LA PANERA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CENTRE D'ART LA PANERA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CENTRE D'ART LA PANERA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CENTRE D'ART LA PANERA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CENTRE D'ART LA PANERA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CENTRE D'ART LA PANERA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CENTRE D'ART LA PANERA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CENTRE D'ART LA PANERA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CENTRE D'ART LA PANERA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CENTRE D'ART LA PANERA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CENTRE D'ART LA PANERA no implica que CENTRE D'ART LA PANERA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CENTRE D'ART LA PANERA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CENTRE D'ART LA PANERA.

CENTRE D'ART LA PANERA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CENTRE D'ART LA PANERA o de webs de tercers.

CENTRE D'ART LA PANERA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CENTRE D'ART LA PANERA.

El contingut del web de CENTRE D'ART LA PANERA únicament és aplicable a territori espanyol.

CENTRE D'ART LA PANERA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CENTRE D'ART LA PANERA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CENTRE D'ART LA PANERA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CENTRE D'ART LA PANERA enviant un e-mail a: lapanera@paeria.cat

© Centre d'Art La Panera · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CENTRE D'ART LA PANERA Pl. de la Panera, 2 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 262 185