Avís legal

Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya Pl. de la Independència, 1 · 25177 LA GRANADELLA, Lleida · Tel: 973 094 101
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya , bé de societats del grup al qual Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya és propietat exclusiva de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya és de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya o dels seus proveïdors.

Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya són marques protegides per Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya no implica que Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya.

Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya o de webs de tercers.

Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya.

El contingut del web de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya únicament és aplicable a territori espanyol.

Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya enviant un e-mail a: info@culturadeloli.cat

© Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya Pl. de la Independència, 1 · 25177 LA GRANADELLA, Lleida · Tel: 973 094 101