Condicions de compra

Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
CENTRE INTERPRETACIÓ PEDRA SECA Pl. Vileta, 9-11 · 25176 TORREBESSES, Lleida · Tel: 646 322 000
Localització

Condicions de compra

Descripció botiga - Centre d'Interpretació PEDRA SECA

Centre d'Interpretació PEDRA SECA es compromet a oferir productes de gran qualitat i al millor preu, amb un bon servei d'atenció al client.

Polítiques d'enviament - Centre d'Interpretació PEDRA SECA

Tret que s'indiqui el contrari, Centre d'Interpretació PEDRA SECA envia tots els productes en un termini de 4 dies després de rebre la comanda. Rebràs una notificació si la teva comanda es retarda o cancel·la.

Tarifa base enviamentCost addicional per producte afegit
Provincia de LleidaEUR 7,00EUR 0,00
CatalunyaEUR 10,00EUR 0,00
Altres provínciesEUR 12,00EUR 0,00

Informació fiscal - Centre d'Interpretació PEDRA SECA

Tots els preus inclouen l'IVA tret que s'especifiqui el contrari durant el procés de compra. Els productes adquirits d'un venedor poden estar subjectes a impostos en determinats països, segons l'adreça d'enviament. Si el producte està subjecte a un impost de venda, l'impost es calcula generalment sobre el preu total de venda de cada producte individualment, incloent les despeses d'enviament i manipulació, d'embolcall per a regal i altres despeses per diferents serveis als quals se'ls resten els possibles descomptes aplicables. Si l'impost es calcula i cobra per separat per als productes comprats a un venedor, l'import dels impostos que aparegui durant el procés de comanda és benvolgut. Els impostos exactes que es cobraran a la teva targeta de crèdit es calculen al moment en què es tramita la teva comanda i apareixeran en la teva notificació de confirmació de comanda.

Privadesa i seguretat - Centre d'Interpretació PEDRA SECA

Lleida.com entén la teva preocupació per com s'utilitza i comparteix la teva informació personal i t'agraïm la teva confiança en què tractarem les teves dades de forma confidencial. En visitar Lleida.com, acceptes les pràctiques descrites en l'avís de privadesa de Lleida.com.

A més, t'informem que Lleida.com proporcionarà a Centre d'Interpretació PEDRA SECA informació relacionada amb aquelles transaccions que incloguin algun dels seus productes (inclosos, per exemple, el teu nom, adreça, els productes que compres i l'import de la transacció), i que aquesta informació estarà subjecta a la Política de privadesa del venedor Centre d'Interpretació PEDRA SECA.

Polítiques de devolució - Centre d'Interpretació PEDRA SECA

Consulta la Política de devolucions de productes de Lleida.com. Posa't en contacte amb Centre d'Interpretació PEDRA SECA per sol·licitar un reemborsament o per obtenir informació sobre qualsevol altra política vigent.

Valoració

0
Encara sense vots