Avís legal

CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP Casa Vicenç s/n · 25712 BELLESTAR, Lleida · Tel: 635 660 931

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP , bé de societats del grup al qual CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP és propietat exclusiva de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP és de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP o dels seus proveïdors.

CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP són marques protegides per CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP no implica que CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP.

CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP o de webs de tercers.

CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP.

El contingut del web de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP únicament és aplicable a territori espanyol.

CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP enviant un e-mail a: vicensipetit@gmail.com

© Cervesa artesana del Pirineu ViP · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CERVESA ARTESANA DEL PIRINEU ViP Casa Vicenç s/n · 25712 BELLESTAR, Lleida · Tel: 635 660 931
 · CONDICIONS DE COMPRA