Avís legal

Escut Club Esportiu Atlètic Lleida
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA , bé de societats del grup al qual CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA és propietat exclusiva de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA és de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA o dels seus proveïdors.

CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA són marques protegides per CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA no implica que CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA.

CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA o de webs de tercers.

CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA.

El contingut del web de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA únicament és aplicable a territori espanyol.

CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA enviant un e-mail a: info@atleticlleida.com

© CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966