Sorteig 1 entrada doble per al Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia durant el FEMAP

Concurs

Sorteig 1 entrada doble per al Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia durant el FEMAP

Guanyadors: 

El guanyador ha estat Rubén Rico! Enhorabona!

Data: 
dimarts 02 de juliol 2019 - 10:00 a dilluns 15 de juliol 2019 - 11:00
Població: Tremp
Lloc: 
La Lira
Compte enrere
Compte enrere
Encara sense vots

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) torna a omplir de música antiga els escenaris més emblemàtics de les comarques pirinenques, en la que és ja la novena edició. Alguns dels solistes i els grups més prestigiosos del moment en l’àmbit de la música antiga acostaran i descobriran la passió per aquesta modalitat arreu dels Pirineus, combinant música, patrimoni i paisatge.

El Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia ofereix un concert el proper dijous 18 de juliol, a les 20h, a la Lira de Tremp. Ens presentaran una mostra del Renaixement català que repassa obres dels principals compositors del segle XVI i dels diferents gèneres del moment: música instrumental per a dansa, madrigals italians i també en llengua catalana. Però sobretot el dediquen a un gènere genuïnament ibèric com l'ensalada, un gènere polifònic fet de la barreja de música popular i culta, d’estils i llengües diferents (castellà, llatí i català), d’ironia i de dramatisme. 


Si tens ganes de guanyar una entrada doble per a gaudir d'aquest grup amb la millor de les teves companyies, només cal que ens diguis:

  • A qui invitaries si et toca aquest sorteig?

Envia'ns la teva resposta a participa@lleida.com També hauràs d'indicar el nom complet, DNI i un núm. de telèfon. Volem dir-t'ho en persona! 

 

Sort!

Agenda

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?