Avís legal

Tel: 620 817 090 - 686 452 349
CONSTRUCCIONS PIQUÉ Passeig de l'Esport, s/n · 25165 JUNCOSA, Lleida · Tel: 620 817 090 - 686 452 349

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CONSTRUCCIONS PIQUÉ —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CONSTRUCCIONS PIQUÉ , bé de societats del grup al qual CONSTRUCCIONS PIQUÉ pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CONSTRUCCIONS PIQUÉ és propietat exclusiva de CONSTRUCCIONS PIQUÉ i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CONSTRUCCIONS PIQUÉ és de CONSTRUCCIONS PIQUÉ o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CONSTRUCCIONS PIQUÉ o dels seus proveïdors.

CONSTRUCCIONS PIQUÉ i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CONSTRUCCIONS PIQUÉ són marques protegides per CONSTRUCCIONS PIQUÉ . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CONSTRUCCIONS PIQUÉ (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CONSTRUCCIONS PIQUÉ constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CONSTRUCCIONS PIQUÉ es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CONSTRUCCIONS PIQUÉ es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CONSTRUCCIONS PIQUÉ com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CONSTRUCCIONS PIQUÉ no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CONSTRUCCIONS PIQUÉ no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CONSTRUCCIONS PIQUÉ .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CONSTRUCCIONS PIQUÉ inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CONSTRUCCIONS PIQUÉ no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CONSTRUCCIONS PIQUÉ no implica que CONSTRUCCIONS PIQUÉ l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CONSTRUCCIONS PIQUÉ es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CONSTRUCCIONS PIQUÉ.

CONSTRUCCIONS PIQUÉ exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CONSTRUCCIONS PIQUÉ o de webs de tercers.

CONSTRUCCIONS PIQUÉ no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CONSTRUCCIONS PIQUÉ.

El contingut del web de CONSTRUCCIONS PIQUÉ únicament és aplicable a territori espanyol.

CONSTRUCCIONS PIQUÉ garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CONSTRUCCIONS PIQUÉ. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CONSTRUCCIONS PIQUÉ , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CONSTRUCCIONS PIQUÉ enviant un e-mail a: info@construccionspique.com

© CONSTRUCCIONS PIQUÉ · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CONSTRUCCIONS PIQUÉ Passeig de l'Esport, s/n · 25165 JUNCOSA, Lleida · Tel: 620 817 090 - 686 452 349