Col·laboracions

Teniu més informació sobre el contacte a Lleida.com/contacte


El teu blog a Lleida.com

Si tens ganes d’escriure, tens un blog o t’agradaria que els teus escrits, publicacions o articles apareguin als blogs de Lleida.com, posa’t en contacte amb nosaltres a través del mail redaccio@lleida.com. Tenim un espai dedicat als blogs i ens agrada reflectir les diverses realitats i perfils de tot el territori lleidatà.


Envia’ns informació

Lleida.com és el portal a Internet de les Terres de Lleida perquè vol reflectir tot el que es pot trobar a les nostres comarques. El seu contingut està en canvi continu, en constant construcció, i és necessari que creixi i es transformi a la vegada que ho fa Lleida. Nosaltres ens encarregarem d’incloure totes les activitats que es programin arreu del territori, però és possible que alguna se’ns escapi o que no aparegui a les pàgines oficials.

Per això us convidem que ens envieu tota la informació que considereu interessant per a qualsevol secció del portal al mail redaccio@lleida.com. Informació sobre activitats, municipis o nuclis, propostes turístiques, entitats, celebracions, establiments, curiositats, tradicions... si té a veure amb les Terres de Lleida té a veure amb lleida.com.


Cartes al director

Obrim un nou espai a Lleida.com, les cartes al director, on hi publicarem totes aquelles cartes que ens arribin i que siguin publicables al nostre mitjà. Hi recollirem articles d’opinió, queixes, denúncies i preguntes, d’on intentarem obtenir la resposta dels implicats en la mesura que sigui possible.

Per enviar-nos les cartes només caldrà que ens les feu arribar a través del correu redaccio@lleida.com

Condicions

  • Les cartes han de venir com a fitxers adjunts o escrites dins del mateix correu electrònic
  • Necessitem la identificació de l’autor (nom complert, adreça, DNI i telèfon)
  • Incloure si es vol que es publiqui sota pseudònim o inicials. Si no es diu el contrari es publicarà el nom sencer i el càrrec, si és el cas.
  • Lleida.com es reserva el dret de publicació i de resum, si aquests superen els 2.000 caràcters. 

Notícies

Si ens voleu fer arribar notícies ho podeu fer al correu redaccio@lleida.com


Cultura

Si programeu algun concert, alguna obra de teatre o participeu a alguna fira i voleu que aparegui a l'agenda de cultural de Lleida.com, no dubteu en enviar-nos tota la informació a redaccio@lleida.com


Esports

Correu electrònic: redaccio@lleida.com

Comparteix la pàgina