Estrena d'Star Wars a Tàrrega

Esdeveniment

Estrena d'Star Wars a Tàrrega

Estrena d'Star Wars a Tàrrega
Estrena d'Star Wars a Tàrrega
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Mitjana: 5 - Total: 1 vot
Tàrrega està immersa en l’estrena als Cinemes Majèstic del nou capítol de la saga de Star Wars. Ho fa perquè la capital de l’Urgell estima el setè art. L’estima com aquell pare o mare que ensenya als seus fills; programa cinema de culte o clàssics amb la Filmoteca Terres de Lleida i el Cine Club La Lloca, que aquest 2015 ha fet vint-i-tres anys projectant pel·lícules de qualitat. Estima el cine com qui desitja la seva parella: cuidant-la, animant-la, vetllant per ella... Relació que es pot apreciar amb el seguit d’activitats que la ciutat organitza amb els Multicines Majèstic sobretot amb les estrenes de pel·lícules que compten amb la presència de directors, actors o productors. A més, les sales, que depenen del Circuït Urgellenc, han estat mimades pels ciutadans perquè no es tanquessin durant la crisi del cinema amb iniciatives, promocions i apropant-les a tota la ciutadania.

Aquest dijous 17 de desembre, a les 24h., s’estrena a Tàrrega “Star Wars · El despertar de la força” i no és casual que sigui una de les poques sales de Ponent on es projecti la pel·lícula. Fans i cinèfils van posar de seguida fil a l’agulla fa uns dies per organitzar, no solament el passi del film a les 12 de la nit, sinó tota una vetllada on el cinema i sobretot el món creat per George Lucas estigués ben present. I és que aquesta activitat exemplifica, una vegada més, la implicació de la ciutat vers el cinema.

Es realitzarà un sopar amb postres relacionats amb l’univers galàctic per part d’un pastisser targarí, l’associació de joves Agrat ha promocionat l’estrena de la pel·lícula perquè els seus socis vinguin disfressats, un fan de la saga ha fet un vídeo promocional de l’esdeveniment amb la visita d’un 'stormtrooper' (soldat imperial) que arriba a Tàrrega amb motiu de l’estrena, una llibreria cedirà volums relacionats amb la saga perquè els cinèfils els puguin adquirir... i és que més enllà d’una estrena cinematogràfica Tàrrega viurà una vetllada cinematogràfica.

21h.: Sopar GalacticTast amb postres dedicats a Star Wars de Pastisseria Nicolau

22h.: Photocall i venda de marxandatge als Cinemes Majèstic

22:30h.: Documental “I am your father” dels mallorquins Toni Bestard i Marcos Cabotá

00:01h.: Estrena de la pel·lícula “Star Wars · El despertar de la força” de JJ Abrahms

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Quina opinió et mereix el transport públic a Lleida?