Guillem Roma

Esdeveniment

Guillem Roma

Guillem Roca / nuvol.com
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Mitjana: 4.5 - Total: 2 vots

Guillem Roma és un noi nascut el 1984 i que ha viscut entre Manlleu, Cantonigròs, Barcelona, Ciutat de Mèxic i l'Havana. Des de petit, va estudiar música, piano fins a grau mitjà i saxo, una mica de guitarra i des de sempre li ha encantat cantar al cotxe. I encara que després de publicar el seu primer disc anomenat "Secret Place" gairebé no va fer conecerts perquè va marxar a estudiar a Cuba, més tard va viure durant tres anys a Mèxic i va treballar en projectes audiovisuals per a televisions, a la vegada que anava ampliant el seus coneixements musicals.

Va ser a principis del 2012, quan va autoproduir el seu segon àlbum "Oxitocina" on es combina la veu del cantautor amb les influències del jazz i de diferents músiques del món.

És en la bellesa d’aquestes “Connexions” on neixen les cançons del nou treball de Guillem Roma que fa un salt endavant en un univers creatiu original i amb personalitat pròpia fugint de les etiquetes i les fórmules establertes. Al nou treball discogràfic hi han col·laborat artistes com Joan Colomo, Judit Neddermann, Joan Garriga (La Troba kung-fú) i el cantant napolità Alessio Arena. “Tenia moltes ganes de plasmar en el disc un dels regals que m’ha fet la música que és conèixer persones i disfrutar del gust de cantar al costat d’una altra veu. En aquest cas les connexions amb els artistes convidats han sorgit de forma natural, per amistat, admiració o proximitat creativa i és un luxe cantar amb tots ells” explica el músic osonenc.

Amb Connexions, Guillem Roma aconsegueix una convivència espontània entre la vitalitat i l’optimisme característics del seu projecte i una mirada crítica amb la societat i el món que ens envolta, consolidant una proposta original i innovadora a nivell creatiu.

megabanner2_espectacles

Agenda

gener

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta