Avís legal

Tel: 973 24 79 40
ICG Software Lleida Passeig Onze de Setembre s/n · 25199 Lleida, Lleida · Tel: 973 24 79 40

Avís legal

Tots els continguts del lloc web ICG Software Lleida —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de ICG Software Lleida , bé de societats del grup al qual ICG Software Lleida pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web ICG Software Lleida és propietat exclusiva de ICG Software Lleida i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web ICG Software Lleida és de ICG Software Lleida o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de ICG Software Lleida o dels seus proveïdors.

ICG Software Lleida i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de ICG Software Lleida són marques protegides per ICG Software Lleida . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de ICG Software Lleida (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de ICG Software Lleida constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

ICG Software Lleida es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, ICG Software Lleida es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de ICG Software Lleida com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i ICG Software Lleida no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. ICG Software Lleida no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de ICG Software Lleida .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que ICG Software Lleida inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que ICG Software Lleida no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a ICG Software Lleida no implica que ICG Software Lleida l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de ICG Software Lleida es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup ICG Software Lleida.

ICG Software Lleida exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de ICG Software Lleida o de webs de tercers.

ICG Software Lleida no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de ICG Software Lleida.

El contingut del web de ICG Software Lleida únicament és aplicable a territori espanyol.

ICG Software Lleida garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de ICG Software Lleida. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de ICG Software Lleida , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de ICG Software Lleida enviant un e-mail a:

© · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ICG Software Lleida Passeig Onze de Setembre s/n · 25199 Lleida, Lleida · Tel: 973 24 79 40