Jordi Gasión + Meritxell Gené

Esdeveniment

Jordi Gasión + Meritxell Gené

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Mitjana: 3 - Total: 1 vot
Els cantautors ponentins Jordi Gasión i Meritxell Gené deixaran de banda, per una nit, el seu repertori propi per endinsar el públic cap als seus referents musicals. Els dos artistes versionaran, en un concert únic que tindrà lloc aquest dissabte, cançons de diferents gèneres que els han marcat i que, en certa manera, expliquen la seua trajectòria. Això, quan Jordi Gasión tot just acaba de treure nou disc, ‘Cançons per després d’un diluvi’, i Meritxell Gené encara fa gira del disc ‘Així t’escau la melangia’.

L’actuació serà única ja que ara per ara no tenen la intenció de repetir aquest repertori. Començarà a dos quarts d’11 de la nit i es farà a l’Espai Orfeó, l’equipament cultural situat al carrer Sant Martí 60-62 de Lleida. El concert arriba quan fa 5 anys que Meritxell Gené va col•laborar per primer cop amb un disc d’El Fill del Mestre, l’alter ego de Jordi Gasión. Era el 2009 amb la gravació del treball Ha calat foc a la casa. Des de llavors els dos cantautors han anat col•laborant en diferents projectes però fins ara no havien fet una actuació conjunta per mostrar els seus “herois musicals”.

Com a part del cicle OFF-ORFEÓ, abans i després de l’actuació es podrà gaudir del servei de gastrobar a càrrec del Bar Gilda, des de les 9 del vespre fins a la mitjanit.

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta