Ruta pels espais simbòlics de Maria-Mercè Marçal

Esdeveniment

Ruta pels espais simbòlics de Maria-Mercè Marçal

Un mural dedicat a Maria-Mercè Marçal a Ivars.
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Mitjana: 5 - Total: 1 vot
Ivars d'Urgell ret homenatge a un dels seus personatges més cèlebres, l'escriptora Maria-Mercè Marçal, coincidint amb l'inici oficial de les activitats del Correllengua en aquest municipi del Pla d'Urgell.

La celebració inclourà un passeig pels espais simbòlics de la vida de Marçal a Ivars, a les cinc de la tarda. Una ofrena floral a la tomba de l'escriptora, seguida d'una lectura de poemes al cementiri d'Ivars, iniciarà la celebració a les deu i quart del matí.

Posteriorment s'inaugurarà l'exposició de treballs infantils sobre el Correllengua i Maria-Mercè Marçal al Fòrum. El Casal L'Arreu també participarà en la celebració en la cercavila en col·laboració amb la colla sardanista i els gegants d'Ivars. Al migdia es durà a terme una adaptació teatral de poemes de Marçal a càrrec de la companyia La Sucrera.

A les dos de la tarda hi ha previst un dinar al parc de l'Ermita, al costat del monument dedicat a la poeta d'Ivars d'Urgell. A la tarda, estan previstos l'espectacle poètic i musical Tres voltes rebel, a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera, i la lectura del manifest del Correllengua.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

març

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Enquesta

Què en penseu sobre el paper actual de les dones al sector tecnològic?