Marta Batalla

Talent Lleidatà

Marta Batalla

Marta Batalla Pellicer, neix a Lleida el 1972. Des de ben petita sent inquietud i motivacions per tot el que es refereix al món artístic i plàstic, es cultiva en diferents acadèmies i amb diferents pintors amb estils propis i diferents.

 

Captivada en un primer moment per la pintura a l’oli busca i experimenta amb diferents tècniques bevent de diverses fonts.

 

En un moment donat la seva vida la dirigeix cap a camins més convencionals, fins que el naixement dels seus dos fills li fan donar noves prioritats a la seva vida i reprendre la seva veritable vocació: la pintura.

 

És en aquest moment en que descobreix la pintura sobre seda, per la que es sent automàticament captivada pels seus colors vibrants i saturats, vius i intensos i per la suavitat i brillantor de la seda.

 

S’ubica primerament a la Casa dels Artistes, fins que al 2012 inaugura el seu propi espai al Passeig de Ronda 149 a Lleida on ven les seves pròpies creacions i ensenya tot el que ha aprés en aquests anys a infants i adults.

 

Professionalment ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives a Lleida, Barcelona, La Coruña, Saragossa, Andalusia, Portugal, França i Argentina. Estant present també en diverses fires d’Art.

 

Ha participat en diversos concursos obtenint el Primer Premi en el Concurs Internacional MARABU TEXTILE PAINTING COMPETITION celebrat a Alemanya i diverses mencions d’honor i accèssits en diferents concursos.

 

Ha col·laborat professionalment amb l’Ajuntament de Lleida, Universitat de Lleida, Turisme de Barcelona, Junta de Andalusia, Turisme de Lleida, El Capricho de Gaudí, Cambra de Comerç de Lleida i el Consorci del turó de la Seu Vella entre altres.

 

Ha impartit i ho segueix fent en l’actualitat diversos cursos i monogràfics a Lleida i Osca. 

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Quina opinió et mereix el transport públic a Lleida?