Avís legal

Logo Pedrol Mairal
Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental Gran Passeig de Ronda, 133-135 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 249 924

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental , bé de societats del grup al qual Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental és propietat exclusiva de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental és de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental o dels seus proveïdors.

Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental són marques protegides per Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental no implica que Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental.

Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental o de webs de tercers.

Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental.

El contingut del web de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental únicament és aplicable a territori espanyol.

Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental enviant un e-mail a: comunicacio@pedrolmairal.com

© Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Drs. Pedrol Mairal Clínica Dental Gran Passeig de Ronda, 133-135 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 249 924