Avís legal

Tel: 973 270 909
ENGLISH ESTUDI CENTRE Avinguda Prat de la Riba, 16 · 25004 Lleida, Lleida · Tel: 973 270 909
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web ENGLISH ESTUDI CENTRE —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de ENGLISH ESTUDI CENTRE , bé de societats del grup al qual ENGLISH ESTUDI CENTRE pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web ENGLISH ESTUDI CENTRE és propietat exclusiva de ENGLISH ESTUDI CENTRE i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web ENGLISH ESTUDI CENTRE és de ENGLISH ESTUDI CENTRE o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de ENGLISH ESTUDI CENTRE o dels seus proveïdors.

ENGLISH ESTUDI CENTRE i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de ENGLISH ESTUDI CENTRE són marques protegides per ENGLISH ESTUDI CENTRE . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de ENGLISH ESTUDI CENTRE (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de ENGLISH ESTUDI CENTRE constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

ENGLISH ESTUDI CENTRE es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, ENGLISH ESTUDI CENTRE es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de ENGLISH ESTUDI CENTRE com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i ENGLISH ESTUDI CENTRE no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. ENGLISH ESTUDI CENTRE no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de ENGLISH ESTUDI CENTRE .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que ENGLISH ESTUDI CENTRE inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que ENGLISH ESTUDI CENTRE no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a ENGLISH ESTUDI CENTRE no implica que ENGLISH ESTUDI CENTRE l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de ENGLISH ESTUDI CENTRE es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup ENGLISH ESTUDI CENTRE.

ENGLISH ESTUDI CENTRE exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de ENGLISH ESTUDI CENTRE o de webs de tercers.

ENGLISH ESTUDI CENTRE no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de ENGLISH ESTUDI CENTRE.

El contingut del web de ENGLISH ESTUDI CENTRE únicament és aplicable a territori espanyol.

ENGLISH ESTUDI CENTRE garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de ENGLISH ESTUDI CENTRE. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de ENGLISH ESTUDI CENTRE , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de ENGLISH ESTUDI CENTRE enviant un e-mail a: info@englishstudycentre.es

© English Study Centre · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ENGLISH ESTUDI CENTRE Avinguda Prat de la Riba, 16 · 25004 Lleida, Lleida · Tel: 973 270 909