The Buckets Brothers als Jardins de La Mansa

Esdeveniment

The Buckets Brothers als Jardins de La Mansa

Música als Jardins de La Mansa
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Torna el cicle de Música als Jardins de La Mansa, l’Associació de Joves de Sant Ramon i rodalies. Els The Buckets Brothers seran els primers a apropar-nos la seva música d’arrel en directe.

The Buckets Brothers són una divertida banda de germans i amics de Calaf. Defineixen el seu estil com a “Roots music selection”. Es tracta d’uns artistes entusiastes amb la música d’arrel i els seus intèrprets. En els seus concerts disparen a ritme de swing, dixie i rock&roll un selecte repertori de cançons que reviuen a grans músics com Hank Williams, Johnny Cash, Pokey la Farge, Dolly Parton o Jerry Lee Lewis.

L’actuació serà a l’aire lliure als Jardins de La Mansa i l’aforament serà limitat, fins a 130 persones, per tal de poder garantir les mesures d’higiene i seguretat per la Covid-19. Les cadires del públic estaran separades per 1,5 metres de distància encara que els grups d’amics o les persones que conviuen juntes, podran apropar-se. Pel que fa a l’ús de la mascareta en tot moment se seguiran les directrius que es marquin des del Departament de Salut.

Les entrades es poden comprar a la pàgina web www.entradium.com o també es poden adquirir al supermercat Autoservei Vejer de Sant Ramon.

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Enquesta