Constants Vitals - Andreu Buenafuente

Esdeveniment

Constants Vitals - Andreu Buenafuente

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

L'artista i comunicador Andreu Buenafuente exposa Constants Vitals a la Galeria Espai Cavallers, del 26 de maig al 22 de juny de 2023. 

Els signes vitals de l’ésser humà, sovint es mesuren per valorar l’estat de salut d’una persona. En aquesta exposició, podem fer visible que l’Andreu gaudeix d’una extraordinària salut creativa.

Amb la seva incontinència productiva que el caracteritza, l’Andreu no s’atura a l’hora d’oferir-nos les diferents visions del món a través de la seva pintura. És un artista que beu de moltes fonts però sempre mantenint en totes les seves èpoques una personalitat inconfusible.

L’Andreu és un artista inquiet, arriscat i curiós. La seva llibertat creativa fa que sovint s’inspiri en el fet quotidià i la seva destresa amb el color i el pinzell l’ajuda en la seva transformació en art. El seu treball artístic està molt lligat a la natura i al cosmos. En la sèrie de “Punts suspensius” els cercles conviuen com els planetes a l’univers. Poc a poc, com si d’una dansa es tractés, els punts s’uneixen per crear submóns.

“Constants Vitals” es distribueix en cinc espais diferents:

Oxigen, on podem gaudir de les seves obres més actuals. A la Temperatura hi trobem el tríptic que equilibra la transició entre èpoques. La Respiració, és l’espai que ens ofereix peces de la seva col·lecció ‘Jazz’ inspirada en aquest gènere de música. I el Batec és on trobem els ‘Punts suspensius’, on el ritme dels cercles no desapareix, originant la constant principal. Finalment, a la Tensió es mostra un recull de 27 obres amb paper.

“Constants vitals” suposa una nova oportunitat per a seguir ensenyant el que va sorgint al meu estudi. Des del 2020 es pot dir que he apretat l’accelerador creatiu. Els punts donen pas a les formes. Es barregen i juguen amb una sensació de ritme i equilibri que és el que m’interessa ara. I color. Molt de color. M’agradaria que el meu electrocardiograma fos de colors. No descarto que així sigui.” —Andreu Buenafuente


Mercè Puy, comissària

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

març

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31