Espurnes de dansa

Esdeveniment

Espurnes de dansa

Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

L’Associació Catalana de Dansa Lliure ens convida a veure el nou espectacle “Espurnes en dansa”, com a continuació del que ja van presentar l’any 2015, anomenat “Frisos en dansa” en homenatge a F. Malkovsky, mestre seguidor dels passos d’Isadora Duncan, que fou la revolucionària de la dansa de principis del s.XX.

L’espectacle “Espurnes” vol donar èmfasis a les flames que mouen el món, a l’amor i a l’energia interna destructora i creativa a la vegada. És un camí de complicitats compartides cap a la font de l’alegria, la llum i l’esperança. Les “espurnes” del moviment es transformen en foc, mar, vent o terra, i ens desvetllen i ens fan créixer, ajudant-nos a retrobar el foc vital que tots portem a dins.

La Dansa Lliure és una dansa caminada. El peu no és només el contacte amb el sòl sinó la connexió amb l’energia de la terra, que amorteix, impulsa i dóna suspensió al moviment. Economia d’esforç, equilibri i harmonia són tres elements característics de la Dansa Lliure. Formen una unitat entre el cos físic – l’economia d’esforç – i el cos anímic – l’harmonia estètica – regulats tècnicament per la llei de la justesa i de l’equilibri.

megabanner2_espectacles

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30