Fira de l'Oli Verd de Maials

Esdeveniment

Fira de l'Oli Verd de Maials

Fira de l'Oli Verd de Maials
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
5
Mitjana: 4.3 - Total: 3 vots
Els maialencs i les mailenques estan d’enhorabona, ja que enguany arriben a la vintena edició de la seva fira. Des de la Comunitat de municipis del Segrià Sec i l’Ajuntament de Maials tenim el plaer de convidar-vos a gaudir d’aquesta edició, la qual compta amb un programa guarnit d’activitats per a tots els públics. Com de costum també comptem amb l’organització de diverses jornades tècniques al voltant del món de l’oli i de l’agricultura per tots i totes aquelles que us vulgueu endinsar en la cultura de l’oli i esdevenir uns entesos del tema. Podreu realitzar un tast d’olis dirigit per un membre del panell de tast oficial de Catalunya i conèixer les seves propietats terapèutiques i medicinals.

11:00h  Recepció d'autoritats. | Sala d'actes de l'Ajuntament

11:30h  Inauguració i visita a la Fira, a càrrec del conseller de Cultura, Lluís Puig i Gordi. També hi haurà actuació de la Colla Gegantera de Maials.

De 17:00h a 19:00h  Jornada Tècnica de Tipologies d'oli d'oliva i les seves qualitats, a càrrec de Pilar Pardell Pons, membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya.

Propietats medicinals i terapèutiques de l'oli d'oliva, a càrrec de Lola Roma, coordinadora de l'associació de la Dolça Revolució de les Plantes Medicinals.

Tast tècnic d'oli d'oliva verge extra. Metodologia del tast a càrrec de Pilar Pardell Pons, membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya.

10:00h Futbol cotxes.

10:00h  Jornada tècnica sobre la importància de la fertilització amb matèria orgànica, a càrrec del Sr. Josep Ramon Sainz de la Maza Benet.

Presentació del productes elaborats per Fervosa, a càrrec de Meritxell Aguilar, a continuació amb una demostració d’aplicació de compost en albercoquers a càrrec de Bovi Fems. S’obsequiarà tots els assistents amb un sac de compost Fervohumus i sorteig de camió de compost portat i escampat per la finca.

11:00h Passejada de cavalls i carrusel per tota la vila.

12:00h Presentació del projecte Camins d'Or Líquid, que comptarà amb la presència de M. José Invernón i Mòdol, presidenta del Consell Comarcal i alcaldessa d'Aspa. I de Pilar Pardell Pons, membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya, que serà investida Amic de l'Oli 2017.

De 17:30h a 19:00h  Jornada tècnica ‘Gastronomia d’oli d’oliva verge extra’, com aplicar l’oli d’oliva verge extra a la cuina, degustació i elaboració d’aliments amb oli d’oliva verge extra.

18:30h  Lliurament d’obsequis als expositors i clausura, a càrrec del Sra. Rosa Maria Perelló Escoda, vicepresidenta de la Diputació de Lleida.

De 09:00h a 11:00h  Esmorzar popular amb oli nou de la Cooperativa.

De 10:00h a 20:00h  Jornada de portes obertes a la Cooperativa del Camp.

Taller de malbaratament.

Dissabte i Diumenge al matí  Tallers per als infants de construcció de la pedra seca. 

Taller d'arena durant tota la fira.

Taller de terrisseria per als infants.

Show room on alguns expositors faran tallers de demostració.

Portes obertes al Centre de Serveis el Tossal de Maials, on podran veure les activitats i serveis que ofereix.

De 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h  Visita al Museu de Cal Cabalesila.

Exposició de joguines

Dissabte 16:00 | Diumenge 12:00h  Visites guiades per la Vilaclosa. | Davant de l'Ajuntament

Tren turístic Vila de Maials.

Sorteig de productes cedits pels expositors durant els dos dies.

megabanner2_espectacles

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Enquesta