Genís Bagés - Musiquem

Esdeveniment

Genís Bagés - Musiquem

Genís Bagés. Musiquem
Cartell Musiquem
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Genís Bagés (Lleida, 1987) és un baterista i artista sonor amb una llarga trajectòria dins el panorama nacional i internacional. Ha compartit escenari amb músics com Marco Mezquida, David Mengual, David Soler o Arecio Smith.

Després d’obtenir el títol superior de jazz a l’ESMUC i realitzant un any d’estudi al Vienna Konservatorium (Àustria) es trasllada a Berlín on durant dos anys forma part activa de l’escena musical de la ciutat. Actualment viu a cavall entre Lleida i Barcelona formant part de diferents projectes dins el camp del rock, el jazz i la lliure improvisació.

El seu projecte actual s’anomena Infinite Scroll, el qual es basa en una tècnica de disseny web que permet carregar nou contingut abans que l’usuari arribi al final, entrant d’aquesta manera en un bucle infinit. Genís Bagés ens proposa un viatge cíclic, d’etern retorn, entrant en un món de noves sonoritats i textures, jugant amb un dels elements més primitius de l’ésser humà: el ritme. Per això, comptarà amb la seva bateria, instruments de percussió i diferents dispositius tecnològics.

megabanner2_espectacles

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30