Jornades Gastronòmiques Km 0

Esdeveniment

Jornades Gastronòmiques Km 0

Jornades Gastronòmiques Km 0
Jornades Gastronòmiques Km 0
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
La tardor arriba carregada de sabor a l’Alta Ribagorça: durant el mes d’octubre podreu tastar els millors productes del territori als diversos restaurants de la comarca que participen a les SEGONA EDICIÓ de les Jornades Gastronòmiques KM0.
Amb propostes elaborades amb productes de proximitat -com les carns de vedella, poltre o corder, els formatges, les maduixes i pomes, la mel, les herbes aromàtiques, els bolets o el pa artesà- set restaurants de la comarca ofereixen menús que posen de manifest la riquesa de la nostra gastronomia i la qualitat dels productes que s’elaboren, cultiven i produeixen a la comarca.
Les noves formes d’elaborar i cuinar productes que han estat a les cuines de muntanya des de fa segles suposen la millor manera d’unir tradició i innovació, amb el protagonisme indiscutible dels productes de proximitat elaborats per petits productors de la zona, però també amb el talent i dedicació dels restauradors que hi participen.
Les Jornades Gastronòmiques Km 0 són un vehicle de promoció de la riquesa gastronòmica de l’Alta Ribagorça i un bon esdeveniment de tardor de la comarca, alhora que repercuteixen favorablement en la dinamització econòmica de la zona.

megabanner2_espectacles

Agenda

novembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?