L'Aquelarret de Cervera

Esdeveniment

L'Aquelarret de Cervera

Aquelarret de Cervera
Aquelarret de Cervera
Aquelarret de Cervera
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

L’Aquelarre de Cervera, la gran festa del foc, la música i les bruixes de les Terres de Ponent, també té la seva versió infantil, que cada any creix en importància i participació. La cercavila es farà el dissabte 27 d’agost però prèviament, els infants podran fer tallers per dissenyar disfresses, aprendre a tocar el tabal a ritme de festa o sobre el món geganter i les xanques, per convertir-se en autèntics éssers de l’infern i poder participar a la cercavila del dissabte. Aquestes activitats es faran entre el 22 al 26 d’agost, entre 6 i 2/4 de 8 de la tarda, i hi podran participar infants a partir de 4 anys.

 

Podeu veure tota l’informació detallada al web aquelarre.cat i inscriure’s a través de  l’enllaç: https://app.mesacces.com/events_list/157

 

 

El dissabte 27 d’agost tindrà lloc la cercavila, que començarà  a les 6 de la tarda, i en la qual participaran els nens i nenes del tallers, la Colla infantil del grup de percussió Bombollers, la Tarasca de Cervera, la Colla infantil del Ball de Diables de Cervera “Carranquers”, el Ball de diables infantil de Torredembarra, la Vibrieta de Tarragona i el Grup de Geganters i Grallers de Cervera. La sortida serà de la plaça Universitat i aquest any, com a novetat, anirà fins a la plaça Major, seguint un recorregut molt més semblant al de dissabte a la nit d’Aquelarre.

 

A 2/4 de 8 arribarà l’Aquelarret a la Plaça Major on serà rebut per  l’Astarot Junior, i s’hi faran els lluïments dels diferents grups i l’escumada final. En aquell punt, també com a novetat, es farà un espectacle a càrrec de l’Escola de Teatre de Cervera “La Caserna”.

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Enquesta