Mercat Barroc Baronia d'Aitona

Esdeveniment

Mercat Barroc Baronia d'Aitona

Mercat Barroc Baronia d'Aitona
Mercat Barroc Baronia d'Aitona
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
5
Mitjana: 4.5 - Total: 2 vots
Mercat en honor al patró del municipi, Sant Gaietà. Parades artesanes de tot tipus, mostra d’oficis tradicionals, com fer la bugada, fasina d'aiguardent, cisteller, filadora de roba, ferrer, boter, picapedrer, bufador de vidre, cal·ligraf, enquadernador, treball de la fusta... tallers infantils i més.

[En el marc dela Festa Major de Sant Gaietà d'Aitona]

Durant tot el dia: 

  • Mostra d’arts i oficis
  • Matalasser
  • Torner de fusta
  • Vitraller
  • Encunyador de monedes
  • Activitats infantilsCarrusel mecànicjocs populars infantils (50 jocs de fusta a sobre de taules i per a terra, jocs que recordaran aquells que jugaven els nostres pares i avis) i espectacle Els Goliards (músics medievals que visitaran la fira i els deliran amb la seva música)

10:00h  Inici de les activitats del Mercat Temàtic i mostra d'oficis.

11.30 h i 17.30h Espectacle “La llegenda de la plaga de llagosta”. Un rondallaire amb el seu sac de gemecs, i de forma versificada, explicarà als oients la història de la plaga de llagosta que va patir les terres de ponent a la dècada dels seixanta del segle XVII. L'escenificació omplirà de llagostes de diferents mides la plaça de l’Església. Hi participaran els infants del poble, els Batukats de l’Ala i la colla de Ball de Cercolets de l’Esbart Dansaire de Lleida. Entre tots combatran la plaga, i al finalitzar es repartirà una espiga de blat com a símbol de victòria. A més, durant l’acte els gegantons del poble (Tano, Tina i Tolí) donaran la benvinguda al seu nou company: la Tana, la llagosta de la llegenda que quedarà com a nou gegantó del poble

18.30h Ksonronda, cançó de folk, gresca, vi i taverna | Plaça de l’Església

20:00h Cloenda del mercat

megabanner2_espectacles

Agenda

març

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?