Nit Europea de la Recerca

Esdeveniment

Nit Europea de la Recerca

Jocs, tallers i xerrades virtuals per a tothom, la Nit Europea de la Recerca
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

Per cinquè any consecutiu, se celebrarà a Catalunya l’esdeveniment de divulgació de la Nit Europea de la Recerca, que tindrà lloc la setmana del 26 de setembre al 2 d’octubre. Investigadors i investigadores de més de 50 entitats científiques de tot Catalunya oferiran xerrades, tallers, jocs, experiments i moltes altres activitats gratuïtes per a tots els públics. El programa ja es pot consultar al web lanitdelarecerca.cat.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes a públics de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida. Així doncs, la població tindrà l’oportunitat de conèixer els avenços científics que s’hi desenvolupen al territori de la mà dels propis investigadors.

Des de la Universitat de Lleida, el grup de recerca GREiA, coordinarà totes les activitats gratuïtes que tindran lloc el dia 30 de setembre a la ciutat de Lleida i voltants, amb l’objectiu de convertir, per un dia, el ciutadà en científic. Per això els investigadors i investigadores del territori aproparan a la ciutadania d’una forma lúdica el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana.

En aquesta edició de la Nit Europea de la Recerca a Lleida, pots comptar amb gran varietat de tallers per tal que puguis posar en pràctica diferents aspectes de la recerca actual i… visites a centres de recerca i diferents museus de la ciutat, perquè, sabies que als museus també s’hi fa recerca?

Com a resultat de l’èxit en les passades edicions a la ciutat de Lleida, els dies previs, del 23 al 28 de setembre, també es realitzaran tallers i xerrades com avantsala.

megabanner2_espectacles

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30